24 augusti 2018
18:30

IFK Valla

Referat: Stala IF/Myckleby IK - IFK Valla

Oj vad skönt med tre poäng. Matchen spelades på en riktigt tung plan idag så det var svårspelat. Spelarna hade svårt att få något ordnat spel i båda lagen. Vi startar bäst med stort bollinnehav , Valla stack upp emellanåt men vi hade bra kontroll. Readn i 7 minuten får Valla en frispark som de snyggt nickar in otagbart för Felix. Vi fortsatte att jobba på och rättvist kvitterar Hellohf i 15 minuten då han kommer fri med målvakten. Vi är det klart bättre laget i kväll den första halvleken men det skulle dröja fram till 40 minuten innan Angelo utmanar sin back och sätter bollen vackert i krysset. 2-1 stor sig matchen ut och vi kan väl säga att andra halvlek blev spelmässigt betydligt sämre än första men vem bryr sig när vi tar tre mycket viktiga poäng.
Känns som vi är på rätt spår nu när många av våra långtidsskadade spelare är tillbaka igen.
Nästa match Lördag 1/9 15:00 borta mot Bengtsfors.